Vi deler køkken med institutionen Gaia, som ligger i samme bygning som os. Køkkenpersonalet tilbereder mad til vores børn hver dag, og de sørger for en sund og varieret kost som f.eks. kylling, kalkun, fisk, oksekød, kartofler, ris, bulgur, pasta, brød og grøntsager.
Vi bestræber os på, at 90% af vores kost er økologisk. At maden hovedsageligt skal være økologisk er et mål, der blev sat af København Kommune i 2011.
Morgenmad serveres kl. 09.00.
Frokost serveres kl. 11.00.
Eftermiddagsmåltid serveres kl. 14.00.
Til frokost følger vi en madplan hver uge, som der planlægges retter ud fra:
- Mandag: Suppe
- Tirsdag: Vegetar
- Onsdag: Fisk/kød
- Torsdag: Vegetar
- Fredag: Rugbrød
Hvis et barn har brug for speciel kost, efterkommer vi dette. Der skal vedlægges en henvisning fra lægen omkring specifikke kosthensyn.